Kapcsolat: Tel/Fax: 06-20-3232-877 info@ablakszentendre.hu

Termékeink - Pliszé, Lapliss

Pliszé, Lapliss

Cégünk új terméke a „Lapliss" fantázia nevű, pliszé rendszerű textil árnyékoló, mely bármilyen típusú nyílászáró rendszerhez ajánlható, legyen az akár fix, bukó/nyíló ablak, toló ajtó, esetleg tetőtéri nyílászáró.

Esztétikai megjelenése, praktikus és könnyű kezelése, egyszerű telepítése méltán teszi ügyfélbarát termékké.

Az eddig megszokott belső árnyékolók (reluxák, roletták) rögzítése mindig csavarok alkalmazásával történt, ám az új árnyékoló rendszerünk nyílászáróhoz történő rögzítése nem igényli a nyílászárók felületének megfúrását.

Ennek oka, hogy a Lapliss árnyékolók univerzális konzolok segítségével telepíthetők a nyílászáró üveg felületére vagy a nyílászáró üvegszorító lécének gumikédere alá.

A rögzítő konzolok a felszerelés után nem látszanak, így tovább növelik a termék esztétikai megjelenését.

Az árnyékoló textil anyaga kétféle típus közül választható:

a Colosseo fényáteresztő típus kellemes fény játékot varázsol a helyiségbe, míg a vastagabb Pantheon anyagminőség erőteljesebb árnyékolást, nagyobb fényszűrést tesz lehetővé.

A textilek felszíne impregnált gyantás bevonattal rendelkezik ezért azok vízlepergető hatása lehetővég teszi az árnyékoló vegyszer nélküli, kézzel történő tisztítását.

A plisszírozott textil a teljes üvegfelületet befedi, így a roletta rendszerektől eltérően nem marad fényrés az ablakon. A textilek által lefedhető legnagyobb üvegfelület 150x230 cm-ben határozható meg.

A lapliss árnyékoló keretszerkezete extrudált alumínium profilokból készül és a jelenleg forgalmazott textilszínek mindegyike mellé színazonos keretszerkezetet kínálunk, a textil színéhez hasonlatos zsinórzattal.

A termék működtetési irányát attól függően érdemes megválasztani, hogy a nyílászáróhoz hogyan lehet a legkényelmesebben hozzá férni.

A vízszintes mozgatású kivitelt olyan nyílászárókhoz ajánljuk, melyek nagy üvegfelülettel esetleg eleve magasan helyezkednek el. A függőleges mozgatású kivitelből két fajta irányíthatóság választható.

A felülről lefelé működtethető kivitel könnyen hozzáférhető nyílászárók ideális működtetési iránya, míg az alulról felfelé mozgatható kivitel a konyhák ablakainak ideális árnyékolója. A működtetési irányok felár nélkül választhatók.

A technikai kialakításának köszönhetően bármely működési irányt is választja a textil mindig az adott pozícióban marad, önmagától nem változtatja meg a helyzetét.

A szerkezetben nincs rugó, így az árnyékolót működtetvén nem fordulhat elő anyagfáradásból adódó törés. A termék egyszerű felépítése a hosszú élettartam garanciája.

Online árajánlat

Kérjen online árajánlatot gyorsan és egyszerűen.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és kérdés esetén egyezteti a paramétereket

Környezetvédelem

Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Anyagaink és segédanyagaink kiválasztásánál fontos szempontnak tartjuk, hogy környezetünk ne károsuljon.

Facebook

Látogasson meg minket Facebook-on. Mutassa meg barátainak, hogy mit szeret! Ossza meg velük tapasztalatát, elégedettségét az Ablak Szentendréről!