Kapcsolat: Tel/Fax: 06-20-3232-877 info@ablakszentendre.hu

Termékeink - Reluxa

Reluxa

A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon.

A legjobban elterjedt és legkedvezőbb áru az alumínium lamellás reluxa, melynek két típusát több, mint 35 féle színben kínáljuk:

-16mm-es lamella szélességgel rendelkező „Relux" főként a kisebb felületű nyílászárók üvegfelületeinek árnyékolására szolgál

-25mm-es lamella szélességű „Reluxa" a régebbi típusú, kisebb és nagyobb felületű nyílászárók üvegfelületeinek árnyékolására kínál megoldást.

Mindkét típus előnyös tulajdonságai a következők:

-kiváló árnyékoló hatás

-100% színtartó

-egyes lamella színek felár nélkül rendelhetők színazonos szerelékkel (karnis, záróléc, létra és kezelő zsínos a lamella színével megegyező )

-könnyen, akár házilag is felszerelhető

Azoknál a lakásoknál, ahol a belső tér kialakítása és színek összhangja a természetes anyagok használatát részesíti előnyben, ott a nyílászárók árnyékolása a trópusi fából készített Reluxák kínálják a legjobb választást. A trópusi fa sajátossága a nagyon tömör szerkezet és a csomómentesség. Nedves, párás helyiségben és tetőtérben elhelyezett ferde síkú ablakoknál nem ajánlott a felhasználása.

Online árajánlat

Kérjen online árajánlatot gyorsan és egyszerűen.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és kérdés esetén egyezteti a paramétereket

Környezetvédelem

Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Anyagaink és segédanyagaink kiválasztásánál fontos szempontnak tartjuk, hogy környezetünk ne károsuljon.

Facebook

Látogasson meg minket Facebook-on. Mutassa meg barátainak, hogy mit szeret! Ossza meg velük tapasztalatát, elégedettségét az Ablak Szentendréről!