Kapcsolat: Tel/Fax: 06-20-3232-877 info@ablakszentendre.hu

Termékeink - Szalagfüggöny

Szalagfüggöny

Az irodák és bankok egyik legideálisabb árnyékolója a szalagfüggöny, mely tökéletesen alkalmas a nagy üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók árnyékolására.

A lamellák elfordításával szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét, melynek köszönhetően kellemes hangulatot varázsolhat helységeibe.

A lamellák széles színválasztékának köszönhetően otthonában is élvezheti a szalagfüggöny által teremtett hangulatos fény-árnyékot.

Számítógéppel ellátott munkahelyen vagy nedves, párás kereskedelmi helyiségek (cukrászdák, konyhák) belső munkaterületeinek árnyékolására ajánljuk a fényzáró - általában PVC alapú - lamellák alkalmazását.

A karnisok legtöbb esetben a mennyezetre vagy az oldalfalra a padlóval párhuzamosan kerülnek felszerelésre.

A háromszög alakú nyílászárók esetében a karnist úgy kell elhelyezni, hogy az a padló vonalához képest egy adott szöget zárjon be.

Online árajánlat

Kérjen online árajánlatot gyorsan és egyszerűen.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és kérdés esetén egyezteti a paramétereket

Környezetvédelem

Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Anyagaink és segédanyagaink kiválasztásánál fontos szempontnak tartjuk, hogy környezetünk ne károsuljon.

Facebook

Látogasson meg minket Facebook-on. Mutassa meg barátainak, hogy mit szeret! Ossza meg velük tapasztalatát, elégedettségét az Ablak Szentendréről!