Kapcsolat: Tel/Fax: 06-20-3232-877 info@ablakszentendre.hu

Termékeink - Napkollektor

Napkollektor

Spóroljon pénzt úgy, hogy megtermeli saját energiáját!

A csomag része egy speciális szelep, ami lehetővé teszi a napkollektor víznyomásra kötését, mely így automatikusan töltődik fel vízzel.

Egy kis befektetéssel a vizet a nap segítségével melegítheti a mai drága elektromosság helyett, és függetlenítheti magát a világ áraitól.

Ez a kis befektetés rövid idő alatt megtérül!


Spórolási lehetőség a G12 napkollektorral


Magyarország ideális a napkollektorok számára, hiszen átlagosan évi 1300 kWh/m2 napsütéssel rendelkezik.

Miért ne használná ki?

A G12 napkollektor kicsi; Magyarország földrajzi elhelyezkedésére és a magyar háztartásokra specializált két évszak alatt - áprilistól októberig - megtérülhet.

A beszerelés után nincsenek költségek, egyszerű összeszerelni és beépíteni a már létező vízfűtő rendszerbe vagy csupán a medencefűtésbe. A vákuumos termoszifon-rendszer a meleg és hideg víz természetes körforgásán alapul, a csövek jó minőségű Boron szilikonüvegből készültek, mely 0,6 MPa nyomásnak képes ellenállni, és akár 25 mm-es jégesőnek is.
A jó minőségű vízálló szilikon-illeszték a csövek és a tartály összekapcsolódását légmentessé teszi, ezáltal megakadályozza a szivárgást legalább 15 évig.

A napenergiával melegített víz a jól szigetelt tartályban van és napokig magasan tartja a hőmérsékletét, így még szürke napokon is meleg lesz a vize. A tartály belső része ausztenit 304 rozsdamentes acélból készült és jó minőségű poliuretánnal (55-65 mm) szigetelték. Ezt a kollektort a legújabb technológia és anyagok felhasználásával készítették. (A napkollektorok termelésének minőség-ellenőrzése az ISO 9001-2000 szerint történik)

Karbantartást nem igényel; nem tartozik hozzá szivattyú, nem használ elektromos áramot és kevés a mechanikus része.

A termék ára: 89.900,- Ft.

Online árajánlat

Kérjen online árajánlatot gyorsan és egyszerűen.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és kérdés esetén egyezteti a paramétereket

Környezetvédelem

Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Anyagaink és segédanyagaink kiválasztásánál fontos szempontnak tartjuk, hogy környezetünk ne károsuljon.

Facebook

Látogasson meg minket Facebook-on. Mutassa meg barátainak, hogy mit szeret! Ossza meg velük tapasztalatát, elégedettségét az Ablak Szentendréről!