Kapcsolat: Tel/Fax: 06-20-3232-877 info@ablakszentendre.hu

Termékeink - Légelvezetők

Légelvezetők

Jó levegő és energiamegtakarítás a vizes helyiségekben

Akár a higroszabályozású, akár a mozgásérzékelős változatban a BXS légelvezetők a légszállításukat mindig a szükséges légcserére állítják be, és ezzel optimális levegőminőséget és hatékony energiafelhasználást garantálnak. A szabályozás-működtetés nagy választéka lehetővé teszi, hogy mindenféle vizes helyiségre találjunk megfelelő BXS modellt.


Higroszabályozás: a légszállítást a belső relatív páratartalom szerint szabályozza Mozgásérzékelés : emberi jelenlét esetén intenzívebb szellőzés indul meg Nyomógomb : a légszállítás csúcshozamra kapcsolható egy nyomógomb segítségével Egyszerű karbantartás : a levehető rács és kiemelhető zsalu egyszerűen tisztítható

Egy tisztán tartható légelvezető

A BXS légelvezetők egyszerűen karbantarthatók: a külső rácsa és a zsalui könnyen kiemelhetőek és akár mosogatógépben is moshatóak.

Minden csőméretre

A BXS légelvezetők D80 mm-es, D100 mm-es, vagy D125 mm-es légcsatorna kiállásra is szerelhetők, rugalmasan alkalmazhatók. Alapesetben a csatlakozási mérete D100 mm.

 

Online árajánlat

Kérjen online árajánlatot gyorsan és egyszerűen.
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot és kérdés esetén egyezteti a paramétereket

Környezetvédelem

Cégünk fontosnak tartja a környezetvédelmet. Anyagaink és segédanyagaink kiválasztásánál fontos szempontnak tartjuk, hogy környezetünk ne károsuljon.

Facebook

Látogasson meg minket Facebook-on. Mutassa meg barátainak, hogy mit szeret! Ossza meg velük tapasztalatát, elégedettségét az Ablak Szentendréről!